2012-04-24 15:47:21• hírek • Póti Orsolya

Románia másként - jelentkezz Te is a fotópályázatra!

A fotópályázatra egy darab fényképpel lehet jelentkezni a romaniaaltfel@itmr.ro emailcímen.
A fotópályázatra egy darab fényképpel lehet jelentkezni a romaniaaltfel@itmr.ro emailcímen.

Országos fotópályázatot hirdet az Ifjúsági Kezdeményezés Románia Korszerűsítéséért Egyesület „Románia Másként" címmel. A pályázatra a fotósoktól romániai városairól és vidékeiről készített képeket várnak.

A fotóversenyt a „Befektetés Romániába" elnevezésű program keretében szervezték meg. A program célja az ország minél szélesebb körben való megismertetése külföldön, gazdasági és politikai lehetőségek kiaknázása a térségben, illetve a romániai települések potenciális turisztikai lehetőségeinek bemutatása.

A pályázatra egy darab fotóval lehet jelentkezni a romaniaaltfel@itmr.ro emailcímen, és erre a címre kell elküldeni a jelentkezéshez szükséges kitöltött formanyomtatványt is, ami az Ifjúsági Kezdeményezés Románia Korszerűsítéséért Egyesület weboldalán, a www.itmr.ro oldalon érhető el.

A pályázatra romániai városairól és vidékeiről készített fotókat várnak. A pályázónak a fotó beküldésével minden szerzői joghoz hozzá kell járulnia, a beküldésre szánt képen pedig nem végezhető utómunka. A szervezők elfogadnak színes és fekete-fehér képeket egyaránt, egyedüli kikötés hogy a fotó felbontása 300 dpi, illetve 30X45 cm. méretű legyen. A fotópályázatra való jelentkezés határideje április 30.

A legjobb fotót beküldő 250 lej pénzjutalomban részesül, az elküldött fotókból pedig kiválasztanak tíz olyat, amelyet Kolozsváron állítanak ki, illetve egy Románia népszerűsítését megcélzó, hét perces felvételben is szerepelnek majd ezek a képek.

Az elbírálók tagjai: Bogdan Pop, Roxana Cosma, Mircea Albu és Andrei Niculescu. Bővebb információért érdeklődjenek Harangozó Beátánál, a 0746-200-991-es telefonszámon, vagy a beata.harangozo@itmr.ro email címen.

A Fogarasi havasok

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: